top of page

CUSTOMIZE

U kunt uw Bohémi villa geheel naar uw eigen wens aanpassen. Afhankelijk van hoe u de villa gaat gebruiken kunt u kiezen om van de media room een extra storage of slaapkamer te maken. Of misschien wilt u voor uzelf een grote master bedroom?

 

Bekijk hieronder de mogelijkheden. Leg uw eigen wensen en ideeën aan ons voor om uw vakantievilla helemaal naar eigen zin te maken.

Maak uw villa nog unieker en luxer met een eigen zwembad. Heerlijk om zelf van te genieten of om uw woning aantrekkelijker e maken voor de verhuur.

Kies voor een extra slaapkamer om de hele familie te kunnen ontvangen of om de verhuur capiciteit van uw villa uit te breiden.  

Om werk en ontspanning te kunnen afwisselen is het mogelijk om een werkkamer aan uw villa toe te voegen. De werkdag sluit u af met een frisse duik in het zwembad.

PRIVATE POOL

EXTRA SLAAPKAMER

WERKKAMER

Uw villa heeft standaard een storage ruimte. Heeft u meer ruime nodig voor opslag, dan kunt u kiezen voor een extra storage ruimte

Resideert u zelf regelmatig in uw eigen villa, dan kunt u uw eigen comfort vergroten met een master bedroom. Een extra grote slaapkamer en badkamer.

De villa heeft standaard een langskeuken. Kies voor een moderne bijzondere uitstraling met een middenkeuken. 

EXTRA STORAGE RUIMTE

MASTER BEDROOM

MIDDENKEUKEN

bottom of page