TYP A

BOVENVERDIEPING

BENEDENVERDIEPING

ZWEMBAD + JACUZZI + MASTER BEDROOM

Maak uw villa nog unieker en pas uw villa aan uw wensen aan met o.a.

EXTRA
SLAAPKAMER
PRIVÉ ZWEMBAD

Bohémi Villa type A is een ruime, zeer moderne villa met drie of vier slaapkamers.

De “elevated living” met grote keuken staat op ruim vier meter hoge palen, waardoor een fantastisch uitzicht ontstaat op de bomen van Bohémi Resort en de achterliggende saliña, compleet met haar wonderschone flamingo’s. 

Direct onder de living vindt u de porch. Heerlijk in de schaduw geniet u hier van de frisse Caribische bries. Met uitzicht op eigen zwembad droomt u weg en geniet u eindelijk van dat nieuwe boek.

Via de open trap naar boven komt u langs het gastentoilet op de eerste verdieping. Ook op deze overloop ervaart u het open karakter van de kenmerkende stijl van architect Cees den Heijer.

Drie slaapvertrekken bevinden zich aan deze open overloop. Elk met eigen toilet en heerlijke buitendouche. In alle privacy geniet u van een verfrissende douche onder de sterrenhemel.

Op de benedenverdieping is een ruime mediaroom, die ook als vierde slaapkamer uitgevoerd kan worden. Onderweg naar de open garage bevindt zich de afsluitbare storage.

Elke Bohémi villa type A staat op minimaal 800 vierkante meter eigen grond. Bohémi Resort bevat ruim drie hectare grond van het eeuwenoude landhuis Klein Sint Michiel en kenmerkt zich als een kleinschalig resort, omgeven door oude bomen en prachtige natuur.

 

 

Bent u nieuwsgierig naar deze villa en wilt u de villa en het resort zelf ervaren? Boek een proefverblijf. Wanneer u besluit tot aankoop dan is uw verblijf gratis.

type a eerste verdieping.png
type a beneden verdieping.png