Maak uw villa nog unieker en pas uw villa aan uw wensen aan met o.a.

MASTER BEDROOM
WERKKAMER
PRIVÉ ZWEMBAD

TYPE B

Bohémi Villa type B is een comfortabele, zeer moderne villa met twee of drie slaapkamers.

Vanuit de open living met grote keuken kijkt u door het groen en de bomen door. Op uw eigen terras of in het zwembad droomt u weg of geniet u eindelijk van dat nieuwe boek.

Via de open trap naar boven komt u langs het gastentoilet op de eerste verdieping. Ook op deze overloop ervaart u het open karakter van de kenmerkende stijl van architect Cees den Heijer.

Twee slaapvertrekken bevinden zich aan deze open overloop. Elk met eigen toilet en heerlijke buiten-douche. In alle privacy genieten van een verfrissende douche onder de sterrenhemel.

Op de benedenverdieping vind u een ruime media-room, die ook als derde slaapkamer uitgevoerd kan worden. Onderweg naar de open garage bevindt zich de afsluitbare storage.

Elke Bohémi villa type A staat op minimaal 800 vierkante meter eigen grond. Bohémi Resort bevat ruim drie hectare grond van het eeuwenoude landhuis Klein Sint Michiel en kenmerkt zich als een kleinschalig resort, omgeven door oude bomen en prachtige natuur.

BENEDENVERDIEPING

BOVENVERDIEPING

BENEDENVERDIEPING + MASTER BEDROOM

3D TOUR

Bent u nieuwsgierig naar deze villa en wilt u de villa en het resort zelf ervaren? Boek een proefverblijf. Wanneer u besluit tot aankoop dan is uw verblijf gratis.